Lexus RC350 & RCF Forum banner
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
25 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I have this thing going on again, where when you press the start button, it starts, then shuts off. It did it several weeks
back but quit and I sort of forgot about it. Until a couple of weeks back it started doing it again. When it does it, it will
start right back up the second time, no problem. Starter spins up nice, so I don't think it's the battery (could be I guess)
and no, I'm doing the proper startup procedure ( I've had several car with push button start) Well, it's getting more frequent
now so she's going in for service next week, I hope this is not a big thing. I'm still in my warranty so not worried there.
I'll report back on findings. 2015 AWD Fsport
 

·
Registered
Joined
·
25 Posts
Discussion Starter · #2 ·
Ok. Took her in and just what I thought. Nothing specific. At least not to blame so to speak.

They ran it for codes (none) started it several (a lot) of times, no issue. One thing they did do
was unplugged and cleaned connectors on pretty much everything that might have caused the issue.
Upon the 3-4 days before I carried her in (yes it's female) she didn't have any starting issues (typical)
It seems now to start quicker, with starter not spinning over as many times upon pressing the button.
Might just seem that way, but only thing they really said was probably the connection at the fuel pressure
sensor and cleaning it did the trick. I hope so.
 
1 - 3 of 3 Posts
Top