Starting issue. - Lexus RC350 & RCF Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 05-09-2020, 05:46 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jan 2020
Location: Leeds, Alabama, near Barber Motorsports Park/Museum
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Starting issue.

I noticed when it's cooler outside and my 2015 RC sits over night, sometimes when I hit start button
the car starts, then turns right back off. Doesn't happen always so I know if I took it in, it probably
wouldn't do it in a hundred tries. Anybody else has this happen? If so, what was it. And yes I'm keeping
the brake pedal down and both fobs have new (less than 2 months old) batteries, before that comes up.
CharlieRC is offline  
post #2 of 2 Old 06-13-2020, 07:43 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jan 2020
Location: Leeds, Alabama, near Barber Motorsports Park/Museum
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Ok, now it's doing it when it's warm outside. It isn't consistent at all. It never does it more than twice so just more of

an aggravation more than anything else. Just weird. Any ideas?
CharlieRC is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome