Dvd player - Lexus RC350 & RCF Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 Old 06-11-2015, 11:32 AM Thread Starter
Senior Member
 
thepro78's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: Granada Hills, CA
Posts: 154
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 71 Post(s)
Garage
(Thread Starter)
Dvd player

Hey guys,

I tried playing a DVD on my Lexus, and all i got was audio... Does anybody know how to set it up so i get the video too?

I have the ML Audio and Nav Upgrade.
thepro78 is offline  
post #2 of 5 Old 06-11-2015, 03:20 PM
Senior Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 1,016
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 267 Post(s)
I believe that DVDs will only play if the car is in park. Not sure if that helps any.



Lex Luther is offline  
post #3 of 5 Old 06-11-2015, 03:57 PM Thread Starter
Senior Member
 
thepro78's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: Granada Hills, CA
Posts: 154
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 71 Post(s)
Garage
(Thread Starter)
Quote:
Originally Posted by Lex Luther View Post
I believe that DVDs will only play if the car is in park. Not sure if that helps any.
I tried the car off and just the radio on... no good.
Car on on park with Ebrake... No good
Ignition On park, ebrake... No good

The dvd will play because i hear the audio.... but just a blue screen.
thepro78 is offline  
 
post #4 of 5 Old 06-11-2015, 04:33 PM
Senior Member
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 295
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 68 Post(s)
What kind of DVD is it? does it have the proper region code (1)? Check your video setting is it set to PAL or NTSC?
Odetta is offline  
post #5 of 5 Old 06-11-2015, 05:22 PM Thread Starter
Senior Member
 
thepro78's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: Granada Hills, CA
Posts: 154
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 71 Post(s)
Garage
(Thread Starter)
Quote:
Originally Posted by Odetta View Post
What kind of DVD is it? does it have the proper region code (1)? Check your video setting is it set to PAL or NTSC?
Got it!!!

The ebrake was not fully pushed in...

thanks guys
thepro78 is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome